Valóban elindítja saját polgármesterjelöltjét a Momentum Miskolcon? Megérkezett a válasz

Megosztás

Az elmúlt napokban olyan hírek kaptak szárnyra megyeszékhelyen, miszerint folytatódik a polgármesterjelölti hullám és a DK-LMP után a Momentum helyi szervezete is hamarosan bejelenti, hogy elindítja saját jelöltjét a városvezetői címért.

Sokan attól tartanak, hogy visszafordíthatatlanul elindult egy olyan politikai harc a bársonyszékért, aminek a kizárólagos vesztesei a miskolciak lehetnek. Néhányan összefüggést látnak a tervezett bejelentés és Donáth Anna közelgő miskolci látogatása között, ezért úgy döntöttünk, utánajárunk annak, hogy mi az igazság.

Írásban tettük fel kérdéseinket Szopkó Tibornak, a Momentum önkormányzati képviselőjének. Válaszát az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

“A Momentum nem kommentálta az elmúlt hónapokban történt, 24-es választásokat érintő miskolci szóbeszédeket, így jár el ma is. A városvezetésben végzett közös munka és a meglévő bizalmi viszony miatt Veres Pálra természetes szövetségesünkként tekintünk, ahogy azokra a szervezetekre is, akikkel együtt dolgozunk a Velünk a Város frakcióban.

Ám a pártunk még sem szervezetekkel, sem jelöltekkel nem véglegesített várospolitikai megállapodásokat. Ehhez egyébként közel járunk, amint megtörténik, tájékoztatjuk a nyilvánosságot.

Minden lehetséges szövetségesünkkel aktív párbeszédet folytatunk, értékek, program és konkrét ügyek mentén történő együttműködésben és a Miskolc, a miskolciak érdekében továbbvitt munkában hiszünk.” – zárta sorait a politikus.

Fotó: Momentum Miskolc Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek